De referentie in kleinvakartikelen en accessoires

De winkelinrichting is naast onze kwalitatieve producten uw belangrijkste verkoopinstrument!

Goed getoond is bijna verkocht! 

Verachtert nv is al jaren groothandel en is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige partner van elke detailhandel. Door onze jarenlange ervaring in advies, ontwerp, productie, planning, installatie en dienst na verkoop hebben we een professionele kijk op elke winkelinrichting. We zijn geëvolueerd in het ontwerpen en inrichten van winkels van a tot z en dit alles met onze eigen mensen en volledig digitaal uitgewerkt in CadCam. Zo krijgt u een duidelijk visuele voorstelling van uw winkelinrichting. Uw vertegenwoordiger zal samen met u de mogelijkheden bespreken en eventueel opmetingen doen.

U kunt bij ons terecht voor het meubilair, displays en complete wanden met een uitgebreid artikelassortiment. Samen met U gaan we met ervaren mensen een creatief, esthetisch en functioneel concept uitwerken, uiteraard aangepast op uw specifieke eisen en rekening houdend met het product. Wij zorgen samen met u voor een totaalpakket waarin uw winkel aan de nodige verkoop eisen voldoet!

Al het materiaal wordt door onze eigen vervoerdienst ter plaatse afgeleverd en geplaatst, bij grotere projecten worden de goederen door ons opgehangen, bij kleinere projecten worden ophangschema’s meegeleverd.

Succes verzekerd!

Mogelijke voorstelling winkelinrichting: