Marktleider in handwerkpakketten

Wie zijn wij?

Met de merknaam VERVACO staat Verachtert nv internationaal bekend als een toonaangevend fabrikant van kwalitatief hoogstaande handwerkpakketten. Vervaco is uniek omdat het een compleet scala van pakketten in verschillende handwerktechnieken kan aanbieden. De collectie bevat zowel kruissteek-, knoop-, telwerk- en kinderpakketten als bedrukte tafelkleden. Ze is niet alleen zeer veelzijdig maar ook heel vernieuwend. Elk jaar wordt een nieuwe collectie met meer dan 100 nieuwe dessins gecreëerd. Deze worden steeds opgenomen in een nieuwe catalogus. De Vervaco pakketten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. 

Secret Stitch Along: het is leuk, maar hoe werkt het?

header_website.jpg

 

Een kit starten zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn! Uit eerdere edities weten we dat veel mensen er gewoon van houden.

Zoals gebruikelijk voor onze LanArte kits, zijn alle componenten van de hoogste kwaliteit: DMC-draad en een mooie telstof. Dit zal u helpen om een geweldig stukje borduurkunst te maken. Het ontwerp bestaat uit verschillende steken zoals kruissteek, stiksteek en spansteek. De afmetingen van het afgewerkte borduurwerk zijn ongeveer 27 x 42 cm, enkel de foto van het eindresultaat en de instructies ontbreken.

Kijk op onze facebook pagina voor de verkooppunten.
U dient zich te registreren op Facebook of via onze website www.verachtert.be. Eenmaal geregistreerd kan u aftellen naar het wekelijkse borduurplezier. Vanaf  vrijdag 28 september zal het eerste deel van het patroon via Facebook of per mailing vrijgegeven worden, dit gedurende 12 weken. Kijk zeker regelmatig naar onze facebook pagina voor de nodige tips.

U krijgt de kans om een LanArte kunstwerk te maken voordat de eigenlijke kit in voorjaar van  2019 aan  het grote publiek wordt voorgesteld.

U krijgt ook toegang tot onze Secret Stitch Along-groep. Hier kan alle informatie worden gedeeld en alle vragen worden gesteld, zowel onder elkaar als aan ons.

Laat het plezier starten en zorg dat je deel uitmaakt van het succes.

 

OPGELET!

Om wekelijks mee te volgen met het patroon dien je lid te worden van onze facebookpagina. Maak je hier lid "Secret Stitch Along ". 

 Ik doe mee met de Secret Stitch Along 2018/2 *
Ik wens de nodige info te ontvangen via mail, mijn mailadres is *
controle mailadres *
Land *
Wil je graag op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief? *