Marktleider in handwerkpakketten

Wie zijn wij?

Met de merknaam VERVACO staat Verachtert nv internationaal bekend als een toonaangevend fabrikant van kwalitatief hoogstaande handwerkpakketten. Vervaco is uniek omdat het een compleet scala van pakketten in verschillende handwerktechnieken kan aanbieden. De collectie bevat zowel kruissteek-, knoop-, telwerk- en kinderpakketten als bedrukte tafelkleden. Ze is niet alleen zeer veelzijdig maar ook heel vernieuwend. Elk jaar wordt een nieuwe collectie met meer dan 100 nieuwe dessins gecreëerd. Deze worden steeds opgenomen in een nieuwe catalogus. De Vervaco pakketten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. 

Secret Stitch Along Mini

Aankondiging_FB_website.jpg

 

Om jullie te bedanken voor de interesse in onze producten, krijgen jullie een gratis patroon in afwachting van de nieuwe SSA 2018/2. (Deze zal in het najaar verschijnen, hou zeker onze facebookpagina in het oog.)

U kan zelf een keuze maken van stofkleur. Het patroon is gemaakt voor een stof van 7 steken/cm, min. stofmaat is 12 x 12 cm.

Het patroon is enkel verkrijgbaar via mail, dit zal niet op de facebookpagina verschijnen. Op vrijdag 13 juli en 3 augustus verzenden we per mailing de nodige info (patroon en DMC kleuren). Kijk zeker regelmatig naar onze facebook pagina voor de nodige tips.

Laat het plezier starten en zorg dat je deel uitmaakt van het succes.

 Ik doe mee met de Secret Stitch Along Mini *
Ik wens de nodige info te ontvangen via mail, mijn mailadres is *
Land *
Wil je graag op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief? *
 

vervaco.png

Nieuw bij Vervaco:

Disney 2017/2