Marktleider in handwerkpakketten

Wie zijn wij?

Met de merknaam VERVACO staat Verachtert nv internationaal bekend als een toonaangevend fabrikant van kwalitatief hoogstaande handwerkpakketten. Vervaco is uniek omdat het een compleet scala van pakketten in verschillende handwerktechnieken kan aanbieden. De collectie bevat zowel kruissteek-, knoop-, telwerk- en kinderpakketten als bedrukte tafelkleden. Ze is niet alleen zeer veelzijdig maar ook heel vernieuwend. Elk jaar wordt een nieuwe collectie met meer dan 100 nieuwe dessins gecreëerd. Deze worden steeds opgenomen in een nieuwe catalogus. De Vervaco pakketten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. 

Secret Stitch Along: het is leuk, maar hoe werkt het?

header_website.jpg

 

Uw klant krijgt een sneak preview van een prachtig LanArte telpatroon/borduurpatroon dat pas in maart 2018 op de markt zal verschijnen. Bestel het pakket (PN-0169325-01) via de webshop of via uw vertegenwoordiger.

Vanaf 13 oktober 2017 ontvangen alle leden over een periode van 12 weken iedere week een deel van het patroon op onze ‘Secret Stitch Along - 2017‘-Facebookpagina of via onze mailing. Uw klant dient zich hiervoor aan te melden op onze website www.verachtert.be of lid te worden van de facebookgroep Secret Stitch Along 2017.

We werken zoals altijd enkel met kwaliteitsproducten: garen van DMC en kaaslinnen.
De gebruikte borduursteken zijn: kruissteek, stiksteek, halve kruissteek en Franse knoop. Afmeting van het geborduurd patroon: circa 36 x 46 cm.

Men krijgt toegang tot onze Secret Stitch Along groep waarin alle avonturen gedeeld worden en waar men vragen kan stellen aan zowel andere deelnemers als aan ons.

U zal als klant gratis vermeld worden als verkooppunt op onze facebookpagina bij aankoop van het pakket. (Bij het aanleveren van uw logo zal dit ook vermeld worden)

OPGELET!

Om wekelijks mee te volgen met het patroon dien je lid te worden van onze facebookpagina. Maak je hier lid "Secret Stitch Along ". 


Ik doe mee met de Secret Stitch Along 2017/2 *
Ik heb mijn kit gekocht bij *
Ik wens te volgen via mail, mijn mailadres is *
Land *
 

 


vervaco.png

Nieuw bij Vervaco:

Disney 2017/2